Loading...

10 skaistumkopšanas tendences 2023. gada vasarā

2023. gada 23. maijs, 20:24
Vasara ir ideāls laiks, lai eksperimentētu ar tērpiem un grimu. Populāras tendences palīdzēs mums gūt iedvesmu pārmaiņām. Mēs esam apkopojuši 10 galvenās vasaras tendences un steidzamies iepazīstināt jūs ar tām.

1. Veselīga āda un kopšana

Pirmajā vietā tendenču sarakstā ir dabiska āda. Tā ir galvenā 2023. gada vasaras skaistuma tendence. Arvien vairāk sieviešu domā par prasmīgu kopšanu, nevis virspusēju cīņu ar nepilnībām. Tīrīšana, mitrināšana un aizsardzība no saules ir galvenie ādas kopšanas elementi vasarā. Izmantojiet kopšanai vieglas tekstūras un līdzekļus, kuru pamatā ir dabiskas sastāvdaļas.

2. Viegls, dabisks grims

Vizāžisti atsakās no blīvām un matētām tekstūrām, pārstāj masveidā izmantot bagātīgu konturēšanu. Modē ir fluīdi, puscaurspīdīgi pūderi ar vieglu spīdumu, mitrais spīdums un dabisks sārtums. Grima vietā var izveidot glancētas ādas efektu. Šādu rezultātu var panākt ar hidrofilās eļļas, lūpu spīduma vai sejas balzama palīdzību.

3. Dabiski materiāli

Dabiskums ir 2023. gada vasaras vadmotīvs. Tas attiecas arī uz apģērbu un aksesuāriem. Modē ir salmu cepures, rafijas somas un džutas aksesuāri. Tie ne tikai lieliski izskatās, bet arī ir videi draudzīgi un ilgtspējīgi materiāli.

4. Superkošas krāsas

Šī sezona noteikti paliks atmiņā ar košām un piesātinātām krāsām. Mūs ieskaus sulīga sārtu, dzeltenu, zaļu un oranžu toņu gamma.

5. Mirdzums un spīdums

Ir pienācis spīguļu, sejas izgaismošanas līdzekļu un ultraspīdīgu lūpu spīdumu laiks. Šie līdzekļi būs ideāls papildinājums tērpa košajām krāsām.

6. Minimālistiskas frizūras

Vieglums un vienkārša forma ir šīsvasaras favorīti. Izmēģiniet vaļīgas bizes un vieglas lokas. Dodiet priekšroku vijīgiem un dabiskiem matu sakārtojumiem, kas piešķir matiem apjomu un faktūru.

7. Spilgtas saulesbrilles

Viena no neparastākajām tendencēm ir ļoti spilgtas krāsas briļļu lēcas. Tās kļūs par izteiksmīgu jebkura vasaras tērpa akcentu un palīdzēs izcelt jūsu personību. Izvēlieties vispārdrošākos toņus, un noteikti trāpīsit mērķī.

8. Videi draudzīgi līdzekļi

Par tirgus līderiem kļūst līdzekļi ar „tīru” sastāvu. Daudzi zīmoli cenšas ražot kosmētiku un ādas kopšanas līdzekļus, kuru pamatā ir dabiskas un ilgtspējīgas sastāvdaļas. Dodot priekšroku šādiem līdzekļiem, var ne vien skaisti izskatīties, bet arī rūpēties par veselību un vidi.

9. Grima dekoratīvie elementi

Mākslīgie dārgakmeņi, kristāli, zvaigznītes un ziedi, spīdīgi mākslas darbi — tas viss šovasar būs supermodernā grimā. Nebaidieties izrotāt seju ar spilgtiem elementiem. Var uzlīmēt krāsainus mākslīgos dārgakmeņus virs uzacīm, uzzīmēt iemīļoto simbolu uz vaiga vai pielīmēt kristālus pie deniņiem. Droši fantazējiet un esiet radoša.

10. Provokācija ir jaunais pamats

Vai gribat izteiksmīgu grimu? Tad apbruņojieties ar izaicinošām tendencēm — spilgtām divu toņu lūpām un ogļmelnu acu kontūru. Varat izvēlēties krāsu bloku stilu un izmantot kontrastējošus toņus uz augšlūpas un apakšlūpas, vai arī uzzīmēt lūpu kontūru vienā tonī, bet aizpildīt ar citu krāsu. Ieteicams izmantot šķidro lūpu krāsu, kas ātri nožūst.

5 min read Laser
Top